Lær om Impro i kurset «Improvisasjon for nybegynnere» med kursholder Kristin Jess Rodin under
Teaterdagene 2018.

Krisitn Jess Rodin jobber som skuespiller og er en del av ensemblet ved Det Andre Teatret i Oslo – Europas største improvisasjonsteater.  Ved siden av at hun spiller ukentlige improforestillinger ved teatret har hun turnert med forestillinger til blant annet New York, Los Angeles og San Francisco(US), Cape Town(SA), og formet og spilt forestillinger i Edmonton(CA) med improgruppen Rapid Fire. På teatret holder hun også kurs for nivå 1 og 2, og for næringslivet utenfor huset. Ellers er hun å se på «Unge, lovende»(NRK), «Hvite Gutter»(TVNorge) og som Siggen i «Neste Sommer»(TVNorge).

Dette kurset er for deg som ikke har gjort noe improvisasjon før, og for deg som har gjort litt og vil terpe mer på basiskunnskapene. Impro for nybegynnere tar for seg de grunnleggende verktøyene man trenger for å skape improvisert teater; akseptering, lytting, delt ansvar og å bygge hverandre gode.
Selv om impro handler om å finne tilbake til spontaniteten og «leken» igjen, så handler den like mye om å tilegne seg teaterteknikk- og forståelse for å kunne skape nye historier og scener for et publikum. Derfor vil dette kurset også fokusere en del på romforståelse, enkel innføring i dramaturgi og tilstedeværelse på scenen.

For mer informasjon og påmelding https://natf.no/td2018/kursoverisikt/