Påmeldingen til årets Teatedager har startet!

Her finner du mer info om program, kurs og påmelding

Hvis du vil sikre deg plass på ditt favorittkurs anbefaler vi at du fikser påmeldingen så raskt som mulig, da vi kjører etter prinsippet «Førstemann til mølla…» og husk – frem til 30.juni kjører vi EarlyBird priser på alle kursene.

For 23. gang ønsker Norsk Amatørteaterforbund (NATF) hjertelig velkommen til Teaterdagene på Lillehammer.
Helgen 21.- 23. september braker det løs igjen, og da er det hos oss du bør befinne deg om du ønsker gode og inspirerende kurs, møte fantastiske mennesker og få med deg den magiske stemningen når entusiastiske teaterfolk samles!

Vi i NATF er svært stolte over kursene vi kan tilby i år. Vi har hentet inn svært dyktige kursholdere innen sin sjanger og håper at noen av disse kan friste deg? Variasjon og kvalitet er det vi setter i høysetet når vi setter sammen kurstilbudet, og vi mener selv at her burde det være noe for enhver smak. Både for deg på og bak scenen.

I tillegg til kursene vil det tradisjonen tro også i år være duket for NM Teatersport ™ hvor deltakere fra hele landet kommer for en vennskapelig dyst om å kunne smykke seg med tittelen Norgesmester i Teatersport. Og som om ikke det var nok vil vi kunne by på spennende forestillinger, teaterkro, seminar, og mye mer.

I år har vi valgt «Elefanten i rommet» som årets tema. Ha dette i bakhodet når du kommer.
Vi har sikkert alle på ulike nivåer en viss erfaring med dette fenomenet. Hva er elefanten i rommet for deg?
Dag Sørås kommer også til Teaterdagene og vil gir oss noen skråblikk på fenomenet krenking.

Som du vil se i programmet er det mange grunner for å komme til Teaterdagene!
Vi ønsker deg velkommen til høstens vakreste eventyr og ser frem til å tilbringe en helg full av teater sammen med nettopp DEG.

www.natf.no/td2018