Trenger du hjelp? Tlf 418 50 555 natf@natf.no Tips oss! ivar@odegaard.as

Scenekamp/ fysisk teater

Kursholder: Ingvild Lien

Liker du å jobbe fysisk med teater og å slåss på scenen? Da er dette kurset noe for deg. På dette kurset setter vi sammen disse to disiplinene og målsettingen er å lære bort grunnleggende scenekampteknikk satt inn i fysisk uttrykk innen teater.

Det fysiske uttrykket vi jobber med er ikke abstrakt, men tar utgangspunkt i faktiske bevegelser der vi prøver å finne frem til et språk som fungerer som et supplement til teksten – på samme måte som filmmusikk støtter emosjonsnivåer i film. Dette er kurset for deg som liker å sette tekst og bevegelse sammen, som ønsker å jobbe mer med scenekamp og som har lyst på en energifull helg med mye input!

Vi skal i løpet av helgen jobbe med ulike fysiske koreografiske elementer, unarmed fighting

(sikkerhet, slag, spark og naps), scener fra moderne versjon av Othello både felleskoreografier og enkeltscener i tillegg til enkel karakterjobbing.

IngvildLien
Ingvild Lien er utdannet skuespiller fra ALRA i London. Hun har jobbet som skuespiller siden 2000 og har erfaring både fra film og teater. Hun spilte for eksempel i filmene Falne Engler og 5 Løgner. De siste årene har hun også jobbet med sitt eget teaterkompani ”Memento”. Ingvild Lien har eksamen fra British Academy of Dramatic Combat og har koreografert/ deltatt i produksjoner både i Norge og utlandet som scenekamputøver.
Lien har også jobbet i 14 år som scenekampkoreograf og innen stunts.

http://www.ingvildlien.com/

GÅ TIL PÅMELDING

Kommentarer er avskrudd