418 50 555 natf@natf.no

Forestillinger

Åpningsforestilling

_MG_3830

Julie + Romeo

Fortell meg hvordan den riktige kjærligheten skal være!  To klovner, en kjærlighetsboble, en veranda, et forhold, Hawaiiskjorte, englevinger og heroiske kjærlighetsløfter, utilfredshet, tomhet, misforståelser og krangler.

Hva hadde egentlig skjedd om Romeo og Julie faktisk fikk hverandre og flyttet sammen? I Julie + Romeo møter vi to klovner som vil være Romeo og Julie, den ultimate romantiske perfeksjon. Stykket snur opp ned på Shakespearsk kjærlighetsdrama og undersøker vår tids store idealer og klisjeer. Hva gjør klovnene når kjærlighetsdrømmene deres kolliderer med hverdagen, når kontrastene er store, forventningene og viljene er delte og glansbilder skal opprettholdes? Julie + Romeo er en morsom, sprø og sår tragikomedie om parforholdet i all sin vakkerhet, men også i all sin fortvilelse og skuffelse.

Romeo og Julie hadde bare den sterke kjærligheten. Julie + Romeo får med alle banalitetene som følger. Sånn er forestillingen også: Sterk og morsom, banal og tøvete.”

Adresseavisa, 13.11.2013
Tid: Fredag 18.september kl.21:30
Sted: Festsalen i Kulturhuset Banken
Målgruppe: Unge og voksne
Billetter: 150,-, Kjøpes ved inngang, festivalbevis gratis

 

 

CIRKUS MINIMUS

images

Circus Minimus er en liten og poetisk sirkusforestilling av Stella Polaris.

Forestillingen er full av varme, humor og kjærlighet. Her er klovning, ulike former for sjonglering, dans, akrobatikk og mye mer. Alle elementer som skal være med i en klassisk sirkusforestilling.

Det er rett og slett en opplevelse som har et mål om å gi publikum en godfølelse som vil sitte i kroppen i lang tid etter at de har forlatt scenerommet.
Tid: Lørdag 19.september kl.13:00
Sted: Sigrid Undsets Plass
Målgruppe: Barn og unge
Billetter: Gratis

 

Avslutningsforestilling

Døra

Det Andre Teatret viser:

«Døra»

På scenen står en dør. Hver gang en, eller begge, av improvisatørene går gjennom døren, så starter et ny scene umiddelbart.

Det kan være hva som helst, men det må skje umiddelbart. Hvis man er i en scene man ikke er inspirert av, kan man ”leke” og utfordre konseptet ved å vise den andre improvisatøren og publikum at man nærmer seg ”Døra” og den andre improvisatøren må jobbe hardere for å fortsette scenen. Scenen vil dermed  variere i lengde og sjanger utifra hvor inspirert man er.

Tid: Søndag 20.september kl.15:30
Sted: Tyrilisenteret
Billetter: 150,- Kjøpes ved inngang, festivalpass gratis

Share This