Å STOLE PÅ DEN INTUITIVE DEG
I DITT KREATIVE ARBEIDE

KURSHOLDER: CAROLINE STØYVA ERIKSEN
STED: LILLEHAMMER LÆRINGSSENTER

Et menneske er et slott med mange rom. Som barn er alle rommene åpne, men etter hvert som vi vokser opp lukker vi flere av rommene i oss selv. Vi slutter å lytte til vår egen stemme, og leter etter en fasit utenfor oss selv.  Men hva hvis verden trenger din unike stemme? Din måte å skape på. Hva om det ikke finnes en fasit, og alle svarene du søker ligger i deg?

Når vi kommer i kontakt med vårt indre barn åpner vi opp for fantasien og en verden uten begrensinger. Gjennom yoga, latteryoga, meditasjon, ”groovedans”, skyggearbeid, selvutvikling og konkrete oppgaver til ideer du har lyst til teste ut åpner vi dine krative rom og gir deg verktøy til å skape. Et annerledes kurs som gir deg teknikker og metoder til å skape og samtidig verktøy til avspenning, ro og kontemplasjon.

CAROLINE STØYVA ERIKSEN

Kursholder er Caroline Støyva Eriksen kommer fra Lillehammer. Siden 2010 har hun jobbet som utøvende scenekunstner. Hun er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og skuespiller fra NISS. Delvis har hun skapt sin egen arbeidsplass ved å produsere egne konserter og forestillinger. Caroline er også sertifisert latteryogalærer, barneyogalærer og Groove fasilitator.

 

Kontakt

Send oss en mail eller ring oss, dersom du har spørsmål.

NATFs sekretariat: 418 50 555
E-post: prosjekt@natf.no
Espen Kvark Kvernbergh: +47 992 28 127

 

ARRANGØR

STOR TAKK TIL

Fabrikken