KLATRING

KURSHOLDER: TYRILI KLATRESENTER
STED: TYRILISENTERET

Hva med en helg med klatring og teater?
I samarbeid med Tyrili klatresenter tilbyr vi et eget klatrekurs over åtte timer, som kvalifiserer for NKFs Grunnkurs.

Kurset holdes lørdag 16. og søndag 17. september fra kl 12:00 til kl 16:00, som betyr at du også kan få meg deg litt teater eller NM i Teatersport, om du vil. Og vil du bare klatre, velkommen skal du være!
Deltagere må ha fylt 13 år innen siste kursdag. Deltagere under 18 år må ha foresattes samtykke for å delta på kurset.  Det trengs ingen klatreerfaring fra før.

Ved å ta dette kurset hos oss skal du kunne være i stand til å klatre innendørs på egen hånd. Vi lærer deg nok om sikringsteknikk og opptreden til å kunne ta vare på din egen og medklatrernes sikkerhet. Du lærer om den potensielle fare som er forbundet med klatring, samt gjør deg godt skikket til å ta Brattkort etter kurset.  Vi gir deg også en innføring i enkel klatreteknikk.

Kurset holdes på Tyrilisentret i Anders Johansensvei 10, rett ved Fabrikken

TYRYLI KLATRING

Tyrili Klatring har flere autoriserte instruktører med lang erfaring. Klatring er en risikofylt aktivitet, og kunnskap er nødvendig for å utøve aktiviteten på en forsvarlig måte. For klatring i tau er det et krav på Tyrili at den som sikrer kan dokumentere å ha den nødvendige kompetansen ved å vise frem et ferdighetsbevis i form av Topptaukort eller Ledkort.

 

Kontakt

Send oss en mail eller ring oss, dersom du har spørsmål.

NATFs sekretariat: 418 50 555
E-post: prosjekt@natf.no
Espen Kvark Kvernbergh: +47 992 28 127

 

ARRANGØR

STOR TAKK TIL

Fabrikken