LÅTSKRIVERWORKSHOP

KURSHOLDER: MARIUS HOLTH
STED: LILLEHAMMER LÆRINGSSENTER

På dette kurset får du veiledning og oppgaver som gir deg en god innføring i kunsten å skrive sanger. Vi jobber med teknikker for å få tilgang til ideer og materiale, og vi jobber med kreativ flyt. Du vil få innspill som gjør at du kan se på låtskriving fra nye innfallsvinkler og du får oppmuntring og veiledning til å fullføre sanger.

Du trenger ikke å ha drevet med dette før. Alle kursdeltagerne får individuell oppfølging og det blir satt av tid på kurset der du kan arbeide frem sanger i egen stil og i eget tempo. Vi forsøker å skape en positiv atmosfære der det er trygt å utforske ting man ikke kan. Vi forsøker å møte den enkelte kursdeltager der han eller hun er. Det blir også satt av tid til å dele materialet vi har laget.

MARIUS HOLTH

Kursleder Marius Holth er sanger, komponist og vokalpedagog medutdannelse fra Roy Hart Theatre i Frankrike og Complete Vocal Institute i Danmark. Han jobber for tiden som vokalpedagog på Teaterhøyskolen i Oslo. Marius har skrevet musikalen «Medusa Revolt» og sanger til kommende album «Imaginary Queen». Han har også komponert sangene til barnemusikalen «Storklovn Supershow». Han driver firmaet STEMMEKRAFT der han underviser sangere, kor og artister i vokalteknikk, låtskriving og improvisasjon. Marius er opptatt av å se potensialet i den enkeltes stemme og den enkeltes kreative uttrykk.

Kontakt

Send oss en mail eller ring oss, dersom du har spørsmål.

NATFs sekretariat: 418 50 555
E-post: prosjekt@natf.no
Espen Kvark Kvernbergh: +47 992 28 127

 

ARRANGØR

STOR TAKK TIL

Fabrikken