PRODUKSJONSLEDELSE

KURSHOLDER: HENRIK MELSOM EDVARDSEN
STED: LILLEHAMMER LÆRINGSSENTER

Kreativt kaos eller planlagt kreativitet? Metodene er forskjellig for å få til en god prosess i teaterproduksjon. Kurset lærer deg å styre denne prosessen så ikke tilfeldighetene styrer deg. Kurset er beregnet både på den som er ny i teaterlaget og den som sitter inne med gode og dårlige erfaringer når det gjelder ansvar for en produksjon.

Vi tar utgangspunkt i forskjellige situasjoner, og med praktiske eksempler og oppgaver belyser vi nødvendigheten av organisering, lager realistiske avtaler, produksjonsplaner og budsjett.  Vi lærer om de ulike rollene «backstage» i en teaterproduksjon, og hvordan vi får til samspillet mellom dem. Som kursdeltaker skal du få kjennskap til noen verktøy som kan benyttes enten du skal lage revy, skoleteater eller helaftens forestilling.

 

HENRIK MELSOM EDVARDSEN

Henrik Melsom Edvardsen er sjefsprodusent på Nationaltheatret.  Han har tidligere vært direktør ved Stavanger konserthus, prosjektleder for Rogaland Teaters «Eventyr i landskap» i det europeiske kulturhovedstadsåret Stavanger2008, produsent ved Riksteatret, i tillegg til at han har hatt mange frilandsoppgaver som prosjektleder og kursholder.  Han har arbeidet ved Norsk Revyfaglig Senter og er medforfatter i «Den Store Revyboka» og «Form møter form – lek møter teater».  Han er utdannet Stage Manager ved Royal Academy of Dramatic Art og Handelshøgskolen BI.

 

Kontakt

Send oss en mail eller ring oss, dersom du har spørsmål.

NATFs sekretariat: 418 50 555
E-post: prosjekt@natf.no
Espen Kvark Kvernbergh: +47 992 28 127

 

ARRANGØR

STOR TAKK TIL

Fabrikken