STEMMEBRUK OG VOKALTEKNIKK

KURSHOLDER: GURO HØIMYR
STED: LILLEHAMMER LÆRINGSSENTER

Ønsker du å oppdage nye måter å bruke stemmen på? Trenger du hjelp til å løse et sangteknisk problem?
Mange tror at de har begrensninger i stemmen. Og  flere synger seg hese i troen på at det er en naturlig konsekvens av å ha brukt stemmen.  Heldigvis kan alle stemmelyder produseres på sunne måter, og på dette kurset lærer du hvordan. Kursinnholdet er i hovedsak rettet mot deg som ønsker å jobbe med sangstemmen, men generell stemmebruk vil også være et tema. Dette egner seg både for uerfarne og erfarne sangere.

Komplett sangteknikk (CVT) er en innovativ metode som er utviklet gjennom drøyt 30 års forskning av den danske sangeren og stemmeforskeren Cathrine Sadolin. Det er en logisk og sunn teknikk som setter stemmen i system. Verktøyene er konkrete og effektive, noe som har gjort metoden svært etterspurt og populær.

I løpet av helgen får du en grunnleggende innføring i komplett sangteknikk, både teoretisk og gjennom praktiske øvelser.  I tillegg får du individuell undervisning i masterclass, der du får hjelp til å nå dine sanglige mål. Ønsker du å nå de høye tonene? Holde lange fraser? Synge med mer eller mindre kraft? Alle musikalske sjangre og er velkomne, fra opera til heavy metal.

Kursholder Guro Høimyr er autorisert lærer i komplett sangteknikk og utdannet musikkterapeut fra Norges musikkhøgskole. Hun jobber i dag som sangpedagog, utøvende sanger, låtskriver og kordirigent.

 

Kontakt

Send oss en mail eller ring oss, dersom du har spørsmål.

NATFs sekretariat: 418 50 555
E-post: prosjekt@natf.no
Espen Kvark Kvernbergh: +47 992 28 127

 

ARRANGØR

STOR TAKK TIL

Fabrikken