Teaterdagene 2018

Improvisasjon for begynnere

Improvisasjon har de siste årene blitt en velkjent teater- og underholdningsform i Norge, og er blitt veldig populær både som ren form, men også som verktøy i andre kreative bransjer, såvel som i næringslivet.  

Dette kurset er for deg som ikke har gjort noe improvisasjon før, og for deg som har gjort litt og vil terpe mer på basiskkunnskapene. Impro for nybegynnere tar for seg de grunnleggende verktøyene man trenger for å skape improvisert teater; akseptering, lytting, delt ansvar og å bygge hverandre gode. 

Selv om impro handler om å finne tilbake til spontaniteten og «leken» igjen, så handler den like mye om å tilegne seg teaterteknikk- og forståelse for å kunne skape nye historier og scener for et publikum. Derfor vil dette kurset også fokusere en del på romforeståelse, enkel innføring i dramaturgi og tilstedeværelse på scenen.

Kurset har som mål å trene de improvisasjonsverktøyene man trenger for å til slutt spille foran et publikum, men som selvfølgelig også kan overføres til andre arenaer. Vi skal ha det gøy og bli enda mer kjent med hva man er i stand til å kunne skape ut av (tilsynelatende) ingenting!

Kursholder: Kristin Jess Rodin jobber som skuespiller, og er en del av ensemblet ved Det Andre Teatret i Oslo – Europas største improvisasjonsteater. Ved siden av at hun spiller ukentlige improforestillinger ved teatret har hun turnert med forestillinger til blant annet New York, Los Angeles og San Francisco(US), Cape Town(SA), og formet og spilt forestillinger i Edmonton(CA) med improgruppen Rapid Fire. På teatret holder hun også kurs for nivå 1 og 2, og for næringslivet utenfor huset. Ellers er hun å se på «Unge, lovende»(NRK), «Hvite Gutter»(TVNorge) og som Siggen i «Neste Sommer»(TVNorge).

Kontakt

Send oss en mail eller ring oss, dersom du har spørsmål.

E-post: helen@natf.no
Helen Hansen +47 418 50 555

 

ARRANGØR

STOR TAKK TIL