Deprecated: Creation of dynamic property Pagely_CDNLinksRewriterWordpress::$blogDir is deprecated in /dom23008/wp-content/mu-plugins/pagely-cdn/library.php on line 514
Skråblikk på krenking | Teaterdager 2018
Teaterdagene 2018

 

«Skråblikk på krenking» med Dag Sørås

Sted: Festsalen, Kulturhuset Banken
Tid: Lørdag 22. september kl. 13:00

Temaet på årets Teaterdager er «Elefanten i rommet».
Det kan være så mangt, blant annet kan ulike synspunkter på hvordan vi forholder oss til krenking være en sånn elefant. Noe vi ikke våger å snakke om, rett og slett i frykt for nettopp å krenke.

Vi kan alle ha nytte av litt «veiledning» til å sortere ut hva det vil si å bli krenket eller å krenke noen. Hvordan kan vi best kan takle det når vi kjenner det lugger litt, og vi vurderer hvorvidt vi er krenket, eller om vi bare ble veldig fornærmet?

  • Er det for eksempel forskjell på å bli krenket eller fornærmet?
  • Kan vi ta noen enkle forholdsregler slik at vi ikke oppfører oss mer krenkende enn vi finner nødvendig, uten at vi dermed rokker ved ytringsfriheten vår?
  • Krenkes det for lite eller for mye, eller er det passe?
  • Er det alltid greit hvis utsagnet kamufleres som humor eller satire?
  • Kan vi prøve å ha litt mer selvironi, vil det kunne hjelpe?
  • Går det an å ta avstand fra holdninger, men likevel forsvare andres rett til å mene det de mener uten at vi synes de andre er krenkende?
  • Finnes det en måte å ikke la seg krenke på?

Kjennetegnet til Dag på scenen er brutal ærlighet, både ovenfor seg selv og sitt liv, men også mot verden rundt seg. Med dagsaktuelt og samfunnsrefsende materiale er han nok ikke et soleklart førstevalg for de som er glad i rød nese og parodier, men for de som blir med inn i hans univers er han skarp, givende og veldig morsom.

Velkommen til et humoristisk innslag med Dag Sørås, som tar oss gjennom en halvtimes tid med skråblikk på dette noe ømtålige temaet.

Kontakt

Send oss en mail eller ring oss, dersom du har spørsmål.

E-post: helen@natf.no
Helen Hansen +47 418 50 555

 

ARRANGØR

STOR TAKK TIL