Teaterdagene 2018

Steppdans

Som steppdanser kan du være både danser og musiker på en gang!
Steppdans er i utgangspunktet en individuell danseform som har utviklet seg gjennom tidene og har tatt til seg musikalske og fysiske uttrykk fra forskjellige kulturer og stiler.

På dette kurset tar vi utgangspunkt i at alle er nybegynnere.

Vi fokuserer på teknikk og musikalitet samtidig som det formidles historie og tradisjon fra begynnelsen fram til i dag. Det betyr at vi lærer enkle trinn og jobber med rytmiske mønstre, som vi kan sette inn i både tradisjonell og moderne form og musikk. Vi kommer også til å jobbe med en koreografi, kanskje vi til og med skaper noe av den sammen!

Steppdans er på vei inn i teatrene igjen, og det er lov å tenke utenfor boksen.
Her kan du få med deg nye trinn og verktøy på veien.

Ta en titt her.

NB: Kurset varer i 8 timer.
Fredag 19 :00 til 21:00, Lørdag 09:00 – 12:00, søndag 10:00 – 13:00
Sted: Lillehammer og Gjøvik Dansesenter, Brubakken 2, Lillehammer

Kursholder: Annelie Moe er en av landets få profesjonelle steppdansere og frontfigur i det norske steppdansmiljøet. Hun har sin utdannelse fra Bårdar Akademiet, hvor hun nå er steppdanslærer. Hun har medvirket i en rekke tv- og teaterproduksjoner både nasjonalt og internasjonalt som utøvende og som koreograf. Anneli stiftet Oslo SteppdansKompani/Oslo Tap Crew.  Hun jobber også som soloartist i forskjellige musikersamarbeid, i tillegg medvirker hun i internasjonale prosjekter, nå sist med Sebastian Weber Company i Tyskland. De siste årene har hun koreografert for flere av teatrene i Oslo i forbindelse med bl.a. Billy Elliot, Mary Poppins, Jungelboka og Book of Mormons.

Kontakt

Send oss en mail eller ring oss, dersom du har spørsmål.

E-post: helen@natf.no
Helen Hansen +47 418 50 555

 

ARRANGØR

STOR TAKK TIL