IMPROVISASJON

KURSHOLDER: CHRISTINA HVINDEN
STED: LILLEHAMMER LÆRINGSSENTER

Ja, og!

Improvisasjon handler om flyt. Vi feirer våre feil og bygger videre på hverandres innspill. I dette kurset skal vi trene på spontanitet, lytting (ja, det går an!) og å våge trygghet i seg selv og sammen med andre. Improvisasjon er en god og grunnleggende måte å trene seg i rollen som skuespiller og i samspill; på scenen, privat, på jobb eller i uventa situasjoner.

Kurset er for alle, med eller uten erfaring. Det er spennende, utfordrende og først og fremst veldig moro. Improvisasjon lærer vi gjennom enkle teknikker og øvelser som fremmer vår naturlige kreativitet og lekenhet. I tillegg får du bedre kontakt med hele kroppen, fordi improvisasjon også kan være en fysisk måte å spille teater på.

Improvisasjon er øyeblikkets kunst. Mottoet er: Ja, og!, du lærer å si ja til egne og andres ideer. Dette er med på at historiene vi skaper har framdrift og at relasjoner skapes og utvikles. Du blir en mester i brainstorming, utvikler fantasien og fortellergleden, blir bedre til å lytte og være her og  nå. Og som ekstra bonus får du bedre selvtillit og
Du blir bedre til å lytte og være tilstede i øyeblikket, her og møter nye mennesker!

CHRISTINA HVINDEN

Christina Hvinden er skuespiller og instruktør utdannet fra Desmond Jones School of Mime and Physical Theatre og Ecole Mime Corporel Dramatique.  Christina startet med improvisasjonsteater da hun studerte Teatervitenskap i Bergen og begynte med impro i 1992.  I 2002 ble hun medlem av Oslo Improvisasjonsteater der hun var skuespiller og intruktør. I 6 år drev hun Bouvetteatret i Bergen. Teatergruppa hadde blant annet teateroppsetninger på Black Box Teater, BIT-Teatergarasjen og Teaterhuset Avant Garden. Hun har også vært med på en rekke oppsetninger og prosjekter i regi av ulike teatergrupper og organisasjoner. De senere årene har hun jobbet spesielt mye med teater som verktøy i læringsprosesser med fokus på kommunikasjon og samhandling, både i Norge og internasjonalt.

 

 

Kontakt

Send oss en mail eller ring oss, dersom du har spørsmål.

NATFs sekretariat: 418 50 555
E-post: prosjekt@natf.no
Espen Kvark Kvernbergh: +47 992 28 127

 

ARRANGØR

STOR TAKK TIL

Fabrikken