Momskompensasjon på vei!

Momskompensasjon på vei!

Momskompensasjonen er i dette øyeblikk på vei ut til mer eller mindre "slunkne" teaterlagskontoer hos NATF-gruppene som søkte om MVA-refusjon for inntektsåret 2016. Norsk Amatørteaterforbund søkte Lottstift om momskompensasjon på vegne av seg selv og for alle...

les mer
Kunngjøring av restmidler – Sceneteksttilskudd

Kunngjøring av restmidler – Sceneteksttilskudd

Til alle medlemslag i Norsk Amatørteaterforbund Det er nå mulig å søke på restmidler i tilskuddsordningen "Sceneteksttilskudd". Teateralliansen kunngjør med dette restmidler i tilskuddsordningen "Sceneteksttilskudd". Fristen for å søke er allerede torsdag 7. desember....

les mer
«Hakkebakkeskogen» og «Karius og Baktus» er tilbake!

«Hakkebakkeskogen» og «Karius og Baktus» er tilbake!

Det er med stor glede vi kan meddele at rettighetene til disse to verkene av Thorbjørn Egner og Christian Hartmann fra og med 1. oktober 2017 igjen er tilgjengelige hos DRAMAS. De to populære verkene var i en periode utilgjengelige for amatørteatrene på grunn av...

les mer
Ny medlemsfordel fra Hoopla AS

Ny medlemsfordel fra Hoopla AS

Medlemmer av Norsk Amatørteaterforbund får nå 10 % på korttidsleie av kasseløsningen. Er man kunde på både kasse- og billettløsningen får man ytterligere 5 % rabatt – totalt 15 %. Videre får medlemmer av Norsk Amatørteaterforbund gratis etablering og oppsett av...

les mer
Amatørskuespillerer søkes til NRKs TVserie «22. juli»

Amatørskuespillerer søkes til NRKs TVserie «22. juli»

Registrering av amatørskuespillere til små og større roller i NRKs TV-serie ”22. Juli”. TV-serien ”22. Juli” har en ambisjon om å skildre mangfoldet av mennesker i Norge. Vi tror det kan finnes dyktige amatører for de mange smårollene våre, og derfor vil vi gjøre et...

les mer
I februar 2018 er det duket for «Charleys Tante» på Hadeland

I februar 2018 er det duket for «Charleys Tante» på Hadeland

Lunner revy-og teatergruppe (LURT) er en høyst aktiv teatergruppe, og i begynnelsen av februar 2018 er det altså duket for "Charleys tante" på det lokale samfunnshuset Skogglimt på Grindvoll . Premiere den 9.februar - og påfølgende forestillinger i perioden 11. - 25....

les mer
Klaaar – ferdig – gå!

Klaaar – ferdig – gå!

Early bird! Rimeligere kursavgift om du melder deg/dere på før 23.juni! Kurstilbudet på Teaterdagene helgen 15. - 17. september er nå klart, og påmeldingen kan starte. For 22. gang arrangeres Teaterdager på Lillehammer og vi byr på et svært mangfoldig kurstilbud - i...

les mer
Legg turen innom et historisk spel i sommer!

Legg turen innom et historisk spel i sommer!

Sommeren står for døra, og muligheten for å oppleve ett eller flere historiske spel er innen rekkevidde. Spelhandboka har utarbeidet en oversikt over ulike spel som vises i sommer. Oversikten finner du...

les mer
Innlandsmesterskap i Teatersport™

Innlandsmesterskap i Teatersport™

Innlandsmesterskap i Teatersport arrangeres av  Hamar Teaterlaug søndag 14. mai på Hamar Teater , og er blitt en del av jazzfestivalen ANJAZZ. Hamar Teaterlaug skriver på sidene sine: «Dyktige og (gjerne!) mindre dyktige aktører fra hele Hedmark, Oppland og Buskerud...

les mer

Momskompensasjonen er i dette øyeblikk på vei ut til mer eller mindre «slunkne» teaterlagskontoer hos NATF-gruppene som søkte om MVA-refusjon for inntektsåret 2016.
Les mer her: natf.no/blog/momskompensasjon-pa-vei-2/
... Se merSe mindre

Momskompensasjonen er i dette øyeblikk på vei ut til mer eller mindre «slunkne» teaterlagskontoer hos NATF-gruppene som søkte om MVA-refusjon for inntektsåret 2016.
Les mer her: http://natf.no/blog/momskompensasjon-pa-vei-2/
Last mer

Medlemsaktiviteter

 Flere medlemsaktiviteter