[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

ASKER: Shrek the musical

juni 10, 2022 - juni 12, 2022

Røyken Teatergruppe står i juni klar med «Shrek the musikal» – sin største produksjon noensinne. De feirer stort etter 2 år med lite aktivitet grunnet pandemi og gjentatte utsettelser, og setter opp tre forestillinger.

Denne utgaven av «Shrek The Musical» erbasert på Dreamworks’ Oscar-vinnende animasjonsfilm, og William Steigs bok. I en hysterisk sceneversjon møter du alle de kjære figurene du kjenner fra den første Shrek-filmen. Kvikke replikker, humor, varme og spenning i bøtter og spann! Og musikalsk er dette en godtepose av de sjeldne!

«Det var en gang et lite troll ved navn Shrek …» Slik begynner historien om antihelten som begir seg ut på en reise som skal forandre hele livet hans. Som om ikke oppdraget han får er krevende nok i seg selv, må Shrek forholde seg til et irriterende esel med munndiaré, og en sprelsk prinsesse som motsetter seg sin redningsmann når ikke alt går etter boka. Legg til en skurk med kort lunte, en selvsikker pepperkake, en drage, en hel by der alle er støpt i samme form, et dusin bannlyste eventyr-freaks – og du har definisjonen på et kaos som krever en sann helt. Heldigvis finnes det en – og navnet hans er Shrek. Forestillingen passer for hele familien fra ca. 4 år.

10.- 12. juni, Asker kulturhus

Detaljer

Start:
juni 10, 2022
Slutt:
juni 12, 2022
Kategori for Arrangement:

Sted

Asker kulturhus

Arrangør

Røyken Teatergruppe
Vis Arrangør nettside