Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

BÆRUM: Ung rapport fra en annen tid

februar 27 - mars 2

Bærum Barneteater setter opp «Galaxyland» på Lille Scene i Bærum kulturhus fra 27. februar til 2. mars. De kaller selv stykket «er en dystopisk og actionfylt forestilling for ungdom».

100 år fram i tid sitter åtte ungdommer bortgjemt i en hule. Mødrene deres har satt dem der for å holde dem trygge fra zombier, konflikter og krenkelser. En dag får ungdommene nok. De vil tenke sjæl og mene, og bryter ut av hulen. Men hvordan skal de klare å forstå hverandre og unngå uenighet? Hva er lov å si og spise? Hvem var Greta Thunberg igjen, og hva i alle dager er “sæ” forkortelse for?

Med åtte medlemmer fra Bærum barneteater i alderen 13-18 år på scenen, blir det en unik forestilling med en neve humor, en smule alvor og et dryss satire.

«Galaxyland» er skrevet av skuespiller og dramatiker Rolf Christian Larsen. Forestillingen er en del av DUS – Den Unge Scene. Under DUS får ungdom sette opp og spille nyskrevet norsk dramatikk. DUS er et landsdekkende prosjekt som jobber for å heve nivået på ungdomsteater i Norge. Ungdom i alderen 13 til 19 år lager forestillinger basert på nyskrevne tekster eller konsepter.

Fra Bærum Barneteater er følgende skuespillere i år med på DUS:

Emilie Hardersen
Felix Aass Rolfsen
Iben Nyman Bjørk
Jacob Apeland
Marie Charlotte Haugen
Marius Sandeman-Kiste
Ragnhild Øfsthus Gravir
Ronja Olafsen Antonisen

Detaljer

Start:
februar 27
Slutt:
mars 2
Kategori for Arrangement:

Sted

Bærum Kulturhus

Arrangør

Bærum barneteater