Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bjørndal med «Snøhvit» som du aldri har sett henne

19. april, 2015 - 26. april, 2015

I april braker det løs med premiere på Bjørndal barne- og ungdomsteaters egen musikalversjon av Snøhvit. Forestillingen vil garantert by på overraskelser – slik har du ikke sett Snøhvit før!

Da Bjørndal barne- og ungdomsteater skulle bestemme repertoar for 2015, herjet det en Frozen-feber blant de unge skuespillerne. Kunne de «ta en Disney» og lage sin egen vri på et gammelt eventyr? Det gamle folkeeventyret om Snøhvit viste seg å ha potensiale: Rom for mange spennende roller og en tematikk som engasjerte. I April er det så premiere på en annerledes Snøhvit!

Historien om snøhvit
Lille prinsesse Snøhvit av Landet Her ønsker seg en ny mamma fordi den egentlige mora hennes er død. Og endelig en dag skjer det: Kongen kommer hjem med en ny kjæreste. Men denne stemora viser seg å være langt fra moderlig. Snarere mer morderlig. Hun er bare opptatt av å speile seg og være den vakreste i Landet Her. Og når Snøhvit plutselig seiler opp som konkurrent, og speilet kroner stedattera vakrest i Landet Her, må stemora gjøre tiltak. Hun må få Snøhvit ut av landet. Skal hun kaste henne ut? Eller gifte henne bort til en utenlandsk prins? Eller må hun gå hakket mer brutalt til verks? Stemora, Den Onde Hjelper og Den Grusomme Hjelper konspirerer, og Snøhvit ligger tynt an.

Heldigvis er skogene i Landet Her fulle av snille dyr, dverger og prinsesser i alle farger som vil hjelpe Snøhvit fra stemoras neglelagte klør. Og ser vi ikke snurten av en bråmodig prins mellom trærne? Eller er det bare en simpel bakersvenn? Det er ikke lett å se forskjell når kjærlighet gjør blind…

Forestillinger:
Søndag 19. april kl 18 – PREMIERE
Onsdag 22. april kl 18
Fredag 24. april kl 18
Lørdag 25. april kl 17
Søndag 26. april kl 15

 

Detaljer

Start:
19. april, 2015
Slutt:
26. april, 2015
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://bbut.webs.com/

Sted

Arrangør