Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

GRIMSTAD: Absolutt Trass

24. mars, 2022 - 26. mars, 2022

Med stor jubileumsforestilling skal Herrekoret Compagnie Trass feire at herrene har gledet Grimstads befolkning med sang og sprell i over 20 år.

Forestillingen Absolutt Trass settes opp i Catilina 24-26 mars 2022, og vil bli en klassisk Trasseforestilling med mye flott musikk ispedd masse humor og galskap. I en jubileumsforestilling vil det bli et gjensyn med noen godbiter i et hurtig tilbakeblikk, men så godt som hele forestillingen er nyskrevet materiale.

Trass har også en lang tradisjon for å ha med gjesteartister på forestillingene. Det blir det også denne gangen. Blant gjesteartistene er Allegro og flere fra Grimstad teaterverksted.

Det musikalske ansvaret ligger trygt i Jo Eskilds hender. Han har vært med i mange år og kan få frem det beste musikalske i Trass. Lars Arstad har tidligere fått Trassene til å skinne på scenen og har regi også på jubileumsforestillingen.

Herrekoret Compagnie Trass gleder seg til å underholde Grimstads befolkning og ønsker Teaterets venner velkommen til forestillingene.

Catilina (Grimstad kulturhus) 24-26 mars 2022

Detaljer

Start:
24. mars, 2022
Slutt:
26. mars, 2022
Kategori for Arrangement:

Sted

Arrangør