Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Peter Pan lander i Molde

21. mars, 2015 - 22. mars, 2015

I 2015 setter Poppeloppene i Molde opp Peter Pan. Vi møter Wendy, Mr. og Mrs. Darling, hunden Nanna, Peter Pan, Kaptein Krok, Krokodillen, Tiger Lilly, de foreldreløse guttene, indianerne og piratene! Det blir et flott show!

Manus og musikk av Piers Chater-Robinson, basert på novellen av J.M.Barrie

Årets forestillinger blir i Bjørnsonhuset:
21. mars kl. 12.00
22. mars kl. 13.00
22. mars kl. 17.00

Poppeloppe er et barneteater i Molde for barn fra 3. klasse til og med 7. klasse som ble startet i 1984.

Det er nå  26 Poppelopper, og alder og geografisk sammensetning er spredt i Molderegionen. Det er flere som har lyst til å være poppelopper enn det e rplass til, og de forsøker å fordele plassene så rettferdig som mulig.

Det er krevende å være en liten skuespiller. Tenk å bruke måneder på å øve, øve og atter øve. -På å dra på øving rett etter skolen når premieren nærmer seg, og øve helt til det nærmer seg leggetid. Å se på at andre øver når du er ferdig med ditt. Tenk å tørre å stå på scenen på premieredagen foran hundrevis av mennesker. Med sommerfugler i magen og en ufattelig spent følelse. -Og tenk å motta applaus etterpå. Følelsen av mestring og glede. Det er en ubeskrivelig god følelse å se for oss foreldre, og idet ungene smilende tar imot applausen, er alt slit og kav for å få til forestillingen (nesten) glemt.

-For det er faktisk et slit og et kav. Poppeloppeteateret er nemlig foreldredrevet. Hver eneste Poppeloppe skal ha en voksen i en av arbeidsgruppene. Det ligger enormt mange arbeidstimer fra hver og en forelder og fra hvert eneste barn for at dette kan gjennomføres. Det er slitsomt, men både lærerikt, gøy – og ikke minst en mulighet for å skape noe helt fantastisk sammen.

Detaljer

Start:
21. mars, 2015
Slutt:
22. mars, 2015
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://www.poppeloppe.no/hjem

Sted

Arrangør