Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

«Robin Hood»

1. november, 2019 - 5. november, 2019

kr180

Før hadde det ikke noe å si om man var fattig eller rik. Men slik har det ikke vært siden Kong Rikard på mystisk vis ble borte for 10 år siden! Lite vet folket at det er mammadalten Prins Johan, og den onde moren hans, Kongsmor Eureka som har overtalt heksen Moder Maudlin til å fange Kong Rikard inne i en glasskule! Alt for at Johan skal bli konge. Sammen styrer Prins Johan og Kongsmor Eureka England. De har satt opp en mur imellom de fattige og de rike. På innsiden bor de rike og betaler ingen skatt, mens de fattige på utsiden
betaler all skatten! Det er kun en regel Kongsmor Eureka har gitt de rike: Ikke se over murene, og om du hører noe; så ikke si det høyt!

Alt endrer seg den dagen Jomfru Marion ser over murene. Hun møter den modige, kjekke, uslåelige Robin Hood og hans menn i Sherwoodskogen som beskytter Nottinghams fattige folk fra urettferdigheten! Gang på gang stopper de Sheriffen av Nottingham og hans menn fra å stjele pengene til de fattige.

Men Robin Hood må passe seg! For Prins Johan har kommet på en ond og slu plan. Han har fått Moder Maudlin til å skape et en pil som selv kan slå den uslåelige Robin Hood.. Nemlig den Magiske Sølvpilen!

FORESTILLINGER: 1., 3., 4. og 5. november

BILLETTER

Detaljer

Start:
1. november, 2019
Slutt:
5. november, 2019
Kostnad:
kr180

Sted

Arrangør