Deprecated: Optional parameter $post_types declared before required parameter $location is implicitly treated as a required parameter in /dom23008/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3783

Deprecated: Creation of dynamic property Pagely_CDNLinksRewriterWordpress::$blogDir is deprecated in /dom23008/wp-content/mu-plugins/pagely-cdn/library.php on line 514
RYKTE med «En Midtsommernattsdrøm» - Norsk Amatørteaterforbund

[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

RYKTE med «En Midtsommernattsdrøm»

februar 10, 2016 - februar 14, 2016

midtsommernattsdrom_attachRykkin Teater (RYKTE) har allerede begynt planleggingen av «En Midtsommernattsdrøm» som skal spilles 10.-14. februar 2016.

Denne komedien av William Shakespeare handler om kjærlighet på forskjellige plan. Rammen rundt er hentet fra klassisk mytologi og innledes og avsluttes med bryllupsplaner (og bryllupet) mellom Thesevs og Hippolyta.

To forelskede par flykter ut i skogen, men havner her midt oppe i uvennskapet mellom alvedronningen og alvekongen. I skogen befinner det seg også seks håndverkere som skal øve inn et stykke i anledning det forestående bryllup. Ut av dette blir det et virvar av «trolldom», forvekslinger og misforståelser som Puck og alvekongen står for.

Men i løpet av midtsommersnatten løses alle konflikter – og de to parene, finner tilbake til hverandre og undres om det hele kanskje bare var en drøm.

Skuespillet er selvfølgelig skrevet av William Shakespeare og oversatt av André Bjerke.

Regi ved Stig Aspli og koreografi av Line Nordvik.

 

Detaljer

Start:
februar 10, 2016
Slutt:
februar 14, 2016
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://www.rykkinnteater.com/

Sted

Sandvika
Norge

Arrangør

RYKTE (Rykkin teater)