[monarch_share]

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

SANDVIKA: Krimmen «De 39 trinn»

mars 22 - mars 26

RYKTE Teater i Sandvika måtte utsette forestillingene for «De 39 trinn» av John Buchan på grunn av koronaen. Men nå er start for øvinger fastsatt til september og spilledatoer 22 – 26. mars 2023 fastsatt. Og de har altså valgt seg krim når de starter opp igjen. «De 39 trinn» er selve klassikeren i spenningsgenren og er filmet en rekke ganger, bl.a. av Hitchcock.

Året er 1913. Richard Hannay er vendt tilbake til England og kjeder seg grundig i gamlelandet etter mange eventyrlige år som gruveingeniør i Afrika. Men han får oppleve mer spenning enn han ønsket seg, da en mann som påstår å være hemmelig agent plutselig søker dekning hos ham – amerikaneren Franklin P. Scudder, med en fantastisk historie om internasjonale konspirasjoner. Sannhet eller fantasi? Svaret får Hannay da han en dag kommer hjem og finner gjesten naglet til gulvet med kniv.

RYKTE Teater ble stiftet 2000, er en ideell forening, med formål å aktivt å arbeide for å fremme kulturaktiviteter ved å motivere medlemmene til å delta i alle aktiviteter f.eks. å lage kulisser, lære skuespillerteknikk, øve roller, lære dans, som inngår i det å skape en teaterforestilling. De har siden 2002 årlig satt opp både selvskrevne stykker og klassisk teater.

Teatergruppa består ca. 20 skuespillere, som alle er amatører, med aldersspenn fra 15 – 79 år.

  • RYKTE Teater
  • Underhuset, Bærum Kulturhus, Sandvika
  • 22 – 26. mars 2023

Detaljer

Start:
mars 22
Slutt:
mars 26
Kategori for Arrangement:

Sted

Underhuset, Bærum kulturhus

Arrangør

RYKTE (Rykkin teater)