Lillian styrer de 20. Teaterdager

lillian og helenHer er Lillian Løvseth – Norsk Amatørteaterforbunds prosjektleder for de 20. Teaterdager. Generalsekretær Helen Hansen gleder seg over å ha funnet en så entusiastisk persontil det viktige arbeidet. 

Koordinering og prosjektarbeid er noe Lillian elsker å jobbe med. For øyeblikket arbeider hun med unge talenter i Nairobi, Kenya, gjennom utvekslingsprosjektet «Screen» – Connecting Youth through Film. «Screen» er organisert gjennom Ungdomshuset Tvibit i Tromsø og Fredskorpset. Etter én måned med forberedelser i Norge, har Lillian vært i Nairobi i tre måneder hvor hun har holdt workshop i filmproduksjon og vært koordinator på filmfestivalen Mathare Youth Film Festival.

Lillian har nylig fullført bachelor i Film- og Fjernsynsvitenskap, og skal levere avsluttende bacheloroppgave i Kulturprosjektledelse til våren. Gjennom studiene har hun prøvd seg på praktiske prosjekter gjennom Kulturnatt, Amandusfestivalen, og også har hatt en to måneders praksisperiode i friteateret Teater Leven. Samtidig har hun jobbet med film, som produksjonsassistent, koordinator, innspillingsassistent, innspillingsleder og prosjektleder på filmprosjekter som studenter ved Den norske Filmskolen har produsert.

Hun har også vært frivilligkoordinator ved den første Studentfilmfestivalen i Lillehammer.

Del dette innlegget:

Relaterte innlegg