Medlemsdatabase

Medlemsdatabasen er publisert

Etter noen utfordringer, er den nye medlemsdatabasen på lufta og du skal nå, som kontaktperson i din teatergruppe, ha mottatt en e-post med påloggingsinformasjon. Du finner som tidligere medlemssidene på www.natf.no . Når du går inn på www.natf.no og klikker på «Medlemssider» finner du bruksanvisningen til databasen i menyen øverst på siden.

Vi har erfart noen tekniske problemer hos noen av medlemslagene våre i oppstarten. Dette gjelder i vesentlig grad at når lagene sletter et medlem, får de ikke lenger tilgang på lagets medlemmer. Det jobbes med å utbedre dette, skjer det deg, ta kontakt. Vi mottar også gjerne innspill til endringer eller ønsker om andre funksjoner enn de som allerede finnes.

Den største endringen i forhold til den gamle databasen, er tilpasningen til den nye Personvernloven som trådte i kraft i  2019. I grove trekk sier loven at det må være gitt samtykke fra det enkelte medlemmet til all personinformasjon som lagres om det enkelte medlemmet. Dette ivaretas i den nye medlemsdatabasen ved at alle registrerte medlemmer mottar en e-post hvor de gis mulighet til å samtykke til at medlemslaget og NATF lagrer deres personinformasjon. Du finner NATF sin personvernerklæring her. Det er også viktig at dere som teatergrupper med egne medlemmer, har et dokument som sier noe om hvordan dere håndterer personopplysninger. Bruk gjerne hele eller deler av NATF sitt dokument og ta gjerne kontakt med oss dersom dere ønsker en prat rundt dette.

Logg dere på den nye medlemsdatabasen, ta den i bruk og gjør dere kjent med de forskjellige funksjonene og bruk oss i NATF som support hvis dere lurer på noe.

Lykke til!

Del dette innlegget:

Relaterte innlegg