Nå er det tid for kontingenten!

Hold fokus! Det er tid for å betale medlemskontingenten! (illustrasjonsbilde/Pixabay)

Her er melding til alle medlemsgruppene i Norsk Amatørteaterforbund: Nå er det tid for å betale kontingenten!
Det er ikke alltid like morsomt å drive med «foreningsgreier» som betalinger og rapporteringer – men ildsjeler som tar på seg dette finnes det heldigvis mange av. Takk til dem!

Påminnelsen går også til ledere og styre i amatørteatergruppene: Husk at som medlem i NATF er dere en del av Norges største teatermiljø. Pass på at dere bruker medlemsfordelene:

Kurs: NATF sentralt arrangerer årlig forskjellige teaterfaglige kurs (medlemsrabatt)
Informasjon: Vi holder dere orientert om hva som rører seg i teaterlandskapet og formidler oversikt festivaler og kurs, nasjonalt og internasjonalt, via nettside, i sosiale media og egne nyhetsbrev.
Voksenopplæringsstøtte: Gjennom Studieforbundet Kultur og Tradisjon er det mulig å hente ut voksenopplæringsmidler.
Enkelte andre støtteordninger: Søkes og utbetales via NATF.
Selvbetjent og brukervennlig billettsalg og kassasystemgjennom Hoopla.
Teaterservice: Vi gir deg råd og vink i teaterfaglige spørsmål, manus, økonomi med mer.
Forsikringsordning: Tilbud om forsikringsordninghos if… via medlemskap hos NATF.

Digitale løsninger: Elektronisk medlemsarkiv + arkiv over gruppens oppsetninger og kursaktivitet. Som medlemslag vil leder/kontaktperson i laget få tildelt eget brukernavn og passord for pålogging til lagets egne sider i medlemsdatabasen, via NATFs hjemmeside. Innlogget kan man oppdatere medlemslisten i egen gruppe. Man kan sende e-post til alle medlemmene i laget og skrive ut etiketter til medlemmene om du ønsker å sende informasjon per post. Man kan også legge inn kursaktivitet, produksjoner og forestillinger laget har gjennomført og aktiviteten rapporteres til NATF sentralt med et tastetrykk. Disse opplysningene lagres i et arkiv slik at laget til enhver tid har oversikt over hvilke produksjoner de har satt opp samt sin egen kursaktivitet.

Juridisk bistand: Redusert pris på juridisk bistand. Noen ganger hender det at ting kan bli litt kompliserte og det oppstår situasjoner hvor det er uklart hvor man står rent juridisk.
Økonomisystem: Redusert pris på Tripletex AS – et komplett, skybasert økonomisystem som kan tilpasses behovet dere har for regnskapsførsel.

  • Alle grupper som arbeider med teatervirksomhet på amatørbasis, kan være medlem
  • Pris fra tusen kroner i året og oppover – avhengig av hvor mange medlemmer dere har i gruppa.
  • Gunstig og nyttig forsikringsordning koster litt ekstra for den..
  • Ingen bindingstid.
Del dette innlegget:

Relaterte innlegg