NATF ønsker velkommen til «Come Alive»

Her er styret på Teaterdagene på Lillehammer i sept. -22, der alle bl.a. deltok på det fantastiske kurset «Revy fra A-Å». Fra venstre: Hilde G. Tangen (leder), Natalie G. Tangen, Ingrid Brenli og Kristin Brenli.

Norsk Amatørteaterforbund kan ønske velkommen et nytt medlem av «familien». «Come Alive» ble stiftet i 2019 med mål om å bidra til et større og bredere musikal- og teaterliv på Hadeland. Og ikke har de bare meldt seg inn – under Teaterdagene på Lillehammer kom hele styret og var med på kurset «Revy fra A-Å». (PS! De kaller kurset «fantastisk».)

«Come Alive» vil bidra til lokal kompetanseutvikling og nettverksbygging innenfor scenekunst både for amatører og profesjonelle. Dette har de så langt gjort gjennom flere møter og workshops både før og under korona-tiden. Målgruppe har vært både barn, ungdom og voksne.

De har også gjennomført to egne produksjoner/ konserter lokalt så langt. Høsten -20 satte de opp en musikal-konsert der lokale krefter var involvert på og bak scenen. Høsten -21 hadde de så en større produksjon som munnet ut i show-konserten «Thriller Night». Her samarbeidet Come Alive med lokale ungdommer; 10 dansere fra Show-teamet til dansestudioet GoodVibe. Det var også med fire unge lokale musikere i produksjonen.

Denne høsten skal «Come Alive» delta på arrangementet «K(ult)UR mot kreft», der overskuddet går til barnekreft-foreningen.

De fire i styret for Come Alive har alle erfaring fra lokalt frivillig kulturliv gjennom mange år. To av styremedlemmene har også utdanning innen scenekunst. Musikal-genren ligger deres hjerte nær, og framover har de derfor planer om å starte et Come Alive ensemble-kor og å sette opp en musikal. Styret ser fram til videre arbeid og samarbeid både med lokale amatører og profesjonelle. De håper også å inspirere flere til å holde på med scenekunst – enten som frivillig eller ved å ta utdanning innen kultur og scenekunst.

Del dette innlegget:

Relaterte innlegg