Endelig er det amatørteaterfolkets helg!

Espen Kvark Kvernberg var glitrende konfransier og god matematiker – det er mulig med 4950 relasjoner mellom deltagerne på de 25. Teaterdager.

Med smittevernregler på plass, håndsprit og hurtigtester er de 25. Teaterdager på Lillehammer i gang! (17.-19. september). Savnet etter å møte andre, til å få ny kunnskap, til å oppleve teater og ikke minst VÆRE SAMMEN ble understreket av mange under åpningskvelden.

(Og om du som leser dette ikke kom i år – det er ny sjanse om et år. Sett av helga!)

Konferansier og nestleder i Norsk Amatørteaterforbund Espen Kvark Kvernberg hadde regnet ut antallet mulige relasjoner som kunne skapes mellom kursdeltagere, teaterportentusiaster og vrimlere/tilskuere, og kommet til det svimlende antall av 4950 relasjonsmuligheter. Altså bør det gå an å få nye venner med samme interesse i løpet av helga!

Espen og alle andre som tok ordet var jublende glade som å møte folk igjen, og ga et og annet sleivspart til politikere som stadig holder tilbake «full åpning» av Norge samtidig som de ikke utviste forsiktighet under valgvakene. «Dette er en generalprøve på åpningen», sa Espen.

Bak lukkede dører på Fabrikken ble innledende runder i NM i Teatersport forberedt, og på Lillehammer læringssenter lød latter allerede fra ettermiddagen denne høstfredagen, og lysten på å møte likesinnede og få ny kunnskap og nye erfaringer var nesten til å ta og føle på(!). Dette var arena for fire fine faglige kurs. Det ble pause i læringen utpå kvelden da den «formelle» åpningen av Norsk Amatørteaterforbunds hjørnestein – som Teaterdagene er – fant sted i Kulturhuset Banken. Her ble Bøhrrevinnerne Lene Hagen og Morten Rudå hedret med jubel og trampeklapp og her var det også en stor dose humor- og kvalitetsteater i «Peer på pub» ble servert.

Del dette innlegget:

Relaterte innlegg