Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

STIKLESTAD: Fantasy om Olav Haraldsson

19. august, 2022 - 28. august, 2022

NATF har Styggdalsnemnda som medlem. Det er en fellesorganisasjon for alle amatørteaterlagene i Verdal – og nå kan de skryte på seg at det tradisjonsrike «Spelet om Heilag Olav» (spilt siden 1954) får selskap av en familieforestilling i det ærverdige spelamfiet.

19-28. august vil en ny familiemusikal finne veien til Stiklestad. En forestilling som er laget i byen Olav Haraldsson grunnla i 1016, Sarpsborg. Nå reiser kongen på nytt fra Sarpsborg til Stiklestad, men denne gangen i en noe mer episk-fantasy-drakt.

-Det er med ærbødighet vi inntrer spelamfiet med vår eventyrrike forestilling, sier Patrik Asplund Stenseth, kunstnerisk ansvarlig bak forestillingskonseptet Olav den Heldige.  -Vi leker med historien og kommer med noen elleville tolkninger om hvordan Olav sitt liv var. Vi ser på oss selv som nåtidens skalder og spriter opp det hele. Den første forestillingen vi vil spille på Stiklestad heter “Olav den Heldige – Ranes Hemmelighet”. Dette er den første av totalt tre familieforestillinger som tar deg med inn i det episke superhelt universet OLAV DEN HELDIGE. Forestillingen som forteller historien om Olav Haraldsson på en litt annerledes måte. “Forestillingen er inspirert av skaperne bak South Park og Book of Mormon, samt et dugg av Monty Phyton. Vi kan love en ellevill helaftens forestilling med masse humor og lekne musikalnumre.” – sier Stenseth til Stiklestad Nasjonale Kultursenters nettside. 

-Fra vi første gang ble introdusert for det fantastiske universet «Olav den heldige» har vi jobbet for å gjøre dette mulig”, sier Kevin Hovdahl Holmli, leder i Styggdalsnemnda. “Styggdalsnemnda har de siste årene prioritert å sette opp forestillinger hvor ungdom er i fokus og vi er nå veldig glade for at så mange fremadstormende talenter får muligheten til å delta på en så stor produksjon hvor amatører og profesjonelle jobber tett sammen.”

Forestillinger:

Fre. 19. august kl. 21:00
Lør. 20. august kl. 21:00
Søn. 21. august kl. 21:00
Fre. 26. august kl. 21:00
Lør. 27. august kl. 21:00
Søn. 28. august kl. 21:00

Detaljer

Start:
19. august, 2022
Slutt:
28. august, 2022
Kategori for Arrangement:

Sted

Arrangør