Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

TEATERDAGENE 2022 PÅ LILLEHAMMER

16. september, 2022 - 18. september, 2022

Norsk Amatørteaterforbund (NATF) ønsker igjen hjertelig velkommen til Teaterdagene 2022 på Lillehammer. I helgen 16. – 18. september braker det hele løs for 26. gang, og da er det på Lillehammer du bør befinne deg om du ønsker gode og inspirerende kurs, møte fantastiske mennesker og få med deg den magiske stemningen når entusiastiske teaterfolk samles!

KURSENE
Variasjon og kvalitet er det vi setter i høysetet når vi setter sammen kurstilbudet. Vi vil hentet inn svært dyktige kursholdere innen sin sjanger og håper at noen av kursene kan friste deg? Vi har som mål at her skal det bli noe for enhver smak.

FORESTILLING
På fredagskvelden – åpningskvelden – er det blant annet utdeling av den gjeve Bøhrreprisen til en eller flere ildsjeler i amamtørteater-Norge, en åpningsforestilling og teaterkro.

NM I TEATERSPORT FOR AMATØRER
Lørdagskvelden møtes improteatergrupper fra ulike steder i Norge til en storslått kamp om dommernes og publikums gunst Kveldens vinnerlag kan smykke seg med tittelen «Norgesmester i Teatersport™» og få navnet sitt på den forgylte Vandreslegga.

Se hele programmet her

Med forbehold om endringer og nye, kreative innslag!

Detaljer

Start:
16. september, 2022
Slutt:
18. september, 2022
Kategori for Arrangement:

Sted

Arrangør