TD ’14: Bli fysisk på scenen

Ingvild Lien, kursholder fysisk teater og scenekamp
Ingvild Lien, kursholder fysisk teater og scenekamp

Liker du å jobbe fysisk med teater og å slåss på scenen? Kursholder Ingvild Lien og NATF har stadig igjen ledige plasser på kurset scenekamp/ fysisk teater under Teaterdagene 2014 på Lillehammer 19. – 21. september.

På dette kurset settes sammen de to disiplinene scenekamp og fysisk teater. Målsettingen er å lære bort grunnleggende scenekampteknikk satt inn i fysisk uttrykk innen teater. Det fysiske uttrykket kursdeltagerne jobber med er ikke abstrakt, men tar utgangspunkt i faktiske bevegelser der vi prøver å finne frem til et språk som fungerer som et supplement til teksten – på samme måte som filmmusikk støtter emosjonsnivåer i film. Dette er kurset for deg som liker å sette tekst og bevegelse sammen, som ønsker å jobbe mer med scenekamp og som har lyst på en energifull helg med mye input!

En helg med slag og spark!
Vi skal i løpet av helgen jobbe med ulike fysiske koreografiske elementer, unarmed fighting (sikkerhet, slag, spark og naps), scener fra moderne versjon av Othello både felleskoreografier og enkeltscener i tillegg til enkel karakterjobbing.

14 år som scenekampkoreograf
Ingvild Lien er utdannet skuespiller fra ALRA i London. Hun har jobbet som skuespiller siden 2000 og har erfaring både fra film og teater. Hun spilte for eksempel i filmene Falne Engler og 5 Løgner. De siste årene har hun også jobbet med sitt eget teaterkompani ”Memento”. Ingvild Lien har eksamen fra British Academy of Dramatic Combat og har koreografert/ deltatt i produksjoner både i Norge og utlandet som scenekamputøver. Lien har også jobbet i 14 år som scenekampkoreograf og innen stunts.

http://www.ingvildlien.com/

Del dette innlegget:

Relaterte innlegg