Teaterdagene 2024

13. juni kunne vi endelig lansere Teaterdagene.no. Vi ønsker hjertelig velkommen til Teaterdagene på Lillehammer 13.-15. september. I år har festivalen tema sirkus, som gjenspeiler seg i åpningsforestillingen Crazy Zebra Circus Cabaret, Teaterparaden med akrobatisk show og enkelte kurs.

Vi har i år 13 spennende kurs som dekker ulike ledd innen variert teaterproduksjon. Vil du heve kompetansen i å skrive eller regissere, utvikle skuespillerteknikk, lære å sveve over bakken eller bruke stemmen i form av uttrykkelse, sang eller karakterbygging? Kanskje bruker du tegnspråk som scenespråk? Sjekk ut vår komplette kursliste og meld deg på kurs!

Under Teaterdagene kan du få med deg flere ulike forestillinger, i tillegg til åpningsforestillingen kan vi også by på monologforestillingen «Guvernanten» av Gro Lystad, Medlemscenen, og Improteater i form av Maestro og NM i Teatersport™.

Teaterdagene.no finner du i tillegg fullt program og praktisk info om Teaterdagene. Vi publiserer også alle regionale mestre i Teatersport™ etter hvert som mesterskapene er gjennomført rundt om i landet. De regionale mestrene deltar også på NM i Teatersport™ lørdag 14. september her på Lillehammer.

Velkommen til Teaterdagene 2024!

Del dette innlegget:

Relaterte innlegg