God sommer!

Fra Kontoret, Anne Lise og Hanne-Kjersti

Vi går mot sommerferie her i Norsk Amatørteaterforbund og vil få takke dere alle for et år fylt med mange fine amatørteaterøyeblikk! Når vi sitter her på kontoret og ser alt det fantastiske arbeidet dere gjør med deres grupper og for deres lokalsamfunn så blir vi myke i hjertene og stolte i sjelen!
Dere er helt rå!

Nå håper vi at dere får nyte sommeren og blir klare igjen til høstens eventyr. Det starter selvfølgelig med Teaterdagene på Lillehammer, som i år gjennomføres for 28. gang helgen 13. til 15.september. Vi har satt opp en spennende og allsidig kursrekke og vi håper mange av dere har lyst til å delta. For mer informasjon se www.teaterdagene.no

Denne helgen handler om kompetanseheving for alle som deltar, men vi skal også oppleve teater og Impro på høyt nivå, synge karaoke, dele kunnskap og historier, stifte nytt bekjentskap og ha det kjempegøy imens vi holder på med det vi liker aller best, nemlig teater!

Det blir selvfølgelig også utdeling av amatørteaterbevegelsens gjeveste pris: Bøhrre!
NATF ønsker også i å motta nominasjoner på grupper og enkeltpersoner som har betydd og betyr mye for amatørteaterfeltet lokalt og nasjonalt. Send en e-post med ditt forslag til innen 1. august.
Vinneren blir kåret gjennom en digital avstemning.

Vi gleder oss til å se hva dere finner på til høsten og håper å se mange av dere i september!

Riktig god sommer!
Sommerhilsen fra Sekretariatet i Norsk Amatørteaterforbund!

Del dette innlegget:

Relaterte innlegg