Teatersportseminar på Teaterdagene den 21.september

INVITASJON TIL TEATERSPORTSEMINAR
«Veien videre for NM Teatersport «

Kjære impro- og teatersportfolk fra fjern og nær.

Norsk Amatørteaterforbund sitt årlige arrangement Teaterdagene går av stabelen på Lillehammer helgen 20. – 22. september, og i den anledning inviterer vi til et Teatersportseminar for å stake ut kursen videre for NM Teatersport ™.

Som noen av dere kanskje er kjent med har vi i år dessverre ikke fått midler fra de bevilgende myndigheter til å gjennomføre hverken regionale uttak eller NM TEATERSPORT ™ slik vi har fått tidligere år, – men skam på dem som gir seg.

I dette, som forhåpentligvis blir et unntaksår i så måte, ønsker vi derfor å benytte anledningen til å invitere til en idédugnad på hvordan vi på best mulig måte kan videreføre NM Teatersport ™ på Lillehammer i årene fremover, og hvordan vi kan legge til rette slik at de regionale uttakene blir mest mulig like slik at deltakerne som stiller lag på NM kommer med mest mulig likt utgangspunkt.

Lørdag den 21. september kl. 13:00 – 16.00 vil vi altså arrangere et «Teatersportseminar» i Kulturhuset Banken, Kirkegata 41 på Lillehammer.

Målet med seminaret er å samle flest mulig av de som på en elle annen måte er involvert i improvisasjonsmiljøene i Norge for å få frem gode ideer og innspill til hvordan vi på best mulig måte skal organiserer både NM´en på Lillehammer og de regionale uttakene i fremtiden.

Vi starter seminaret med en liten matbit og noe å drikke slik at blodsukkeret er noenlunde i vater før vi kaster oss ut i idémyldring og tanker omkring temaet.

HER ER NOEN PUNKTER VI TENKER BØR LUFTES:

 • Hvilke muligheter har vi til å rekruttere etablerte og nye lag til NM Teatersport ™?
 • Skulle vi forsøke å få til et Nordisk Mesterskap i Teatersport ™?
 • Hvordan ser vi på deltakelsen amatør/profesjonell?
 • Hva med aldersgrensen på 16 år, er det greit?
 • Er det smart å ha regionale uttak slik vi har pleid å ha det, i seks landsdeler
  (Nord-, Sør-, Øst-, Vest-, Midt-Norge og Innlandet?
 • Hvem er det som på best måte kan ivareta, organisere og gjennomføre regionale uttak, og hvilke behov har de regionale arrangørene?
 • Hva er den ultimate Teatersportforestillingen?
 • Det gjeldene regelverket for NM Teatersport. Vi ser på dette. Bør vi endre noe?
 • Hvilke øvelser og teknikker bør deltakerne ha kjennskap til?
 • Bør det være en premie for vinnerlaget i form av et stipend som kan brukes til å utvikle laget enten ved kursing eller inspirasjonsreise?
 • Andre innspill og ideer som dukker opp underveis i seminaret.

Norsk Amatørteaterforbund har i over 20 år arrangert NM Teatersport ™ på Lillehammer og flere har kanskje stått som arrangører for de regionale uttakene, har deltatt som lag på NM’en, vært med som profesjonelle kursholder, dommere, konferansierer, kapellmestere eller har kommet som «groupie/støttespillere» for å heie frem egne lag.
Noen har kanskje ikke deltatt på NM Teatersport ™ eller regionale uttak tidlige, men er engasjert i et improvisasjonsmiljø og ønsker å være med i utformingen av veien videre.

Velkommen skal dere være alle som en.
Jo flere hoder, jo flere innspill og gode ideer dukker opp. =)

Siden det i år hverken har vært regionale uttak, ei heller blir innledende runder og NM-finale Teatersport™ som tidligere år har vi derfor invitert to av de store impromiljøene til en heidundrende teatersportforestilling i «Tungvektsklassen» lørdag den 21. september kl. 20:00.
Teatersportlag fra Det Andre Teatret (Oslo) og fra Rabagast IMPRO! (Trondheim) stiller med såkalte tungvekstlag.

SE PROGRAM OG MER INFO OM TEATERDAGENE PÅ: www.teaterdagene.no

Påmelding til Slå gjerne på tråden om dere har spørsmål. Tlf.: 418 50 555

Det vi trenger om deg er følgende:

 • Navnet ditt/deres
 • Mobilnummer
 • E-post adresse
 • Skal du/dere overvære Teatersportforestillingen lørdag kveld?
 • Om det er noen spesielle behov på mat (allergier)

NB!
Hvis dere ønsker å være med på Teatersportforestillingen kl. 20:00 lørdag kveld og litt festivitas på Cafe Stift etter forestillingen, og trenger husly for natten før dere eventuelt reiser hjem søndag anbefaler vi HI Lillehammer Vandrerhjem som ligger på Lillehammer stasjon.
Veldig trivelig og rimelig sted.

Del dette innlegget:

Relaterte innlegg