Til helgen braker det løs med Teaterdagene på Lillehammer!

Sekretariatet og styret i Norsk Amatørteaterforbund (her representert ved Anne Lise Olsen og Helen Hansen fra kontoret) står klare for å ta imot bortimot 150 teaterentusiaster fra hele landet til en heidundrende helg på Lillehammer.

Helgen 20. – 22. september braker det hele løs for 24. gang, og da er det på Lillehammer du bør befinne deg om du ønsker gode og inspirerende kurs, møte fantastiske mennesker og få med deg den magiske stemningen når entusiastiske teaterfolk samles!

Variasjon og kvalitet er det vi har satt i høysetet når vi har utarbeidet kurstilbudet. Vi har hentet inn svært dyktige kursholdere innen sin sjanger og håper at dette vil resultere i enda større aktivitet og kvalitet i amatørteatergrupper land og strand rundt.

Vi ser slettes ikke bort fra at denne helgen resulterer i mange nye barneteaterledere, standup-komikere, kostymemakere, improvisatører og sminkører…
Erfaringsmessig reiser deltakerne hjem etter endt helg med «kofferten» fylt opp med spennende nye tanker og ideer, de har fått påfyll av ny kunnskap, blitt inspirert og knyttet nye bekjentskaper som kanskje også fører til samarbeid på tvers av grupper, sjangre og landsdeler.

Hvem vil få tildelt årets «Bøhrrepris» i år?
Dette og mer til får du vite under den offisielle åpningen fredag kveld, og straks etter er det duket for forestillingen «Don’t Kill Your Darlings» med Det Andre Teatret. Her får vi møte SHIM som sliter etter å ha mistet sin sjelevenn i en merkelig bringebærdrops-ulykke.
En morsom, absurd, poetisk og trist forestilling som fjerner avstand mellom sal og scene

I år slår vi ett slag for viktigheten av fellesskapet, og har valgt oss slagordet: «TEATER FOR ALLE – ikke oss, ikke dem, men VI!».
Vi blir sterkere sammen i de aller fleste sammenhenger, og teaterproduksjoner er et glimrende eksempel hvor avgjørende det er at det jobbes sammen om et felles prosjekt.

VELKOMMEN TIL PUBLIKUM, GJESTER, DELTAKERE, KURSHOLDERE OG IMPROVISATØRER.
For mer info om hva som foregår på Teaterdagene – se: www.teaterdagene.no 

 

Del dette innlegget:

Relaterte innlegg