Vinterbonanza for amatørteateret

(Illlustrasjonsbilde)

Norsk Amatørteaterforbund er på tilbudssida! Vi forsøker hele tida å holde kontakten med medlemsgruppene. Det resultater blant annet i en velfylt aktivitetskalender (Archives: Arrangementer – Norsk Amatørteaterforbund (natf.no)) – der det bare i februar og mars er 18 grupper som har oppsetninger. (Og det kan være noen som har gått under radaren vår, også.)

Det er altså i gruppene det skjer, der ildsjeler tar tak i alle deler av en oppsetning. Slik sett er starten på 2023 en fortsettelse på 2022. For svært mange av medlemsgruppene ble 2022 et positivt år – selv med et mørkt globalt bakteppe. Krig i Ukraina, en pandemi uten slutt, økonomisk trangere tider – slik er bakteppet. Likevel blir det altså spilt teater med aktører i alle aldre. Komedier, drama, spel, musikaler og revyer blir realisert.

Gruppene viser et mangfold og en kreativitet det står all respekt av.

Men selv om vi begynner å komme tilbake igjen til normalen igjen er det fortsatt utfordringer. Det gjelder særlig å fylle salene med publikum på samme nivå som før pandemien. Amatørteaterfeltet er gode på både kreativitet og utholdenhet så dette vil nok gjenopprettes, men at det nok vil ta litt lenger tid enn alle skulle ønske.

PS: Alle kontaktpersoner – eller de i gruppene som kan minne kontaktpersonene om dette: Det er tid for å rapportere om aktivitet. Gå inn her: Login – Medlemssider (natf.no) Husk at det er sammen vi blir sterke, og da er det viktig at vi kan dokumentere det som har skjedd i 2022!

Del dette innlegget:

Relaterte innlegg