Her er fire av de 24: Thomas Danielsen, Sidsel Juell Theisen, Ragnhild Linløkken og Helene Svensson, gutten.

Festivitetsteateret, som selv kaller seg «et lite amatørteater på Hamar», setter opp «24 mislykte nordmenn» av Jesper Halle i slutten av september. Eller, et lite knippe av de mislykte, for det er jo ikke alle som tørr å vise seg eller orker å møte opp, forteller Ingrid Myrvold Bakke.

Dette er monologer om hvor lett det er å føle seg mislykket i verdens mest vellykkede land. Om ensomhet, og følelsen av at livet ditt består av ingenting. Drømmer om noe bedre. Et mylder av tragiske, komiske og tragikomiske skjebner. Innimellom disse flotte monologene er det flettet inn noen frittstående monologer/tekster av andre forfattere. (Dette blir tydelig oppgitt – så du blir ikke lurt av mislykketheten!)

Festivitetsteateret har gjennom et par produksjoner samarbeidet med Gullkorn Ølbar på Hamar, en liten ølpub fylt med lokalt og internasjonalt øl på tapp, og flaske. Gruppa har rett og slett forelsket seg i lokalet og bakgården, og spiller der da det lar seg gjøre.

«24 mislykte Nordmenn ved sju av de. Og tre frittstående tekster» vises i Gullkorn Ølbar, på Hamar, 28.-30. September 2023.

FESTVITETSTEATERET
Festivitetsteateret startet sin virksomhet høsten 2004, den gang med tilhold i gamle Festiviteten Kino, derav navnet. Vi nevner produksjoner som:
«Ballerina» av Arne Skouen (2017), er den siste helaftens forestilling Festivitetsteateret har spilt. Gode anmeldelser og en oppsetning de er veldig stolte av.
Terje Vigen av Ibsen
Bergljot av Bjørnson
Bære je ser Mjøsa
3 x Tsjekhov
Glomdalspresten av Odd Selmer
Sølvrevens hevn av Knut Faldbakken
Monologer og småstykker av Harold Pinter, Anton Tsjekhov, Dario Fo, Franca Rame, Tennesse Williams.