Vinnerlaget: Maria Emilie Kristensen, Linn-Agnethe Olsen,  Mari O. Thingelstad, Henrik Stoltz Vernegg

Vinnerlaget: Maria Emilie Kristensen, Linn-Agnethe Olsen,
Mari O. Thingelstad, Henrik Stoltz Vernegg

Under Teaterdagene på Lillehammer ble NM i Teatersport™ arrangert for 17.gang. Helt til topps gikk «Lausungene» fra Øst-Norge med Maria Emilie Kristensen, Linn-Agnethe Olsen, Mari O. Thingelstad, Henrik Stoltz Vernegg på laget.

Seks teatersportlag deltok i finalerundene. Det hadde tidligere vært regionale uttak i 5 av 6 regioner rundt om i landet før finalehelga. Nord hadde ikke et eget uttak, men arrangøren, altså Norsk Amatørteaterforbund valgte å støtte et lag fra nord med reisestøtte for å få med lag fra alle landsdeler. Vanligvis gis det et stipend til noen av finaledeltagerne, men i anledning NATFs 70 års jubileum og Teaterdagenes 20 års jubileum besluttet dommerne å donere årets improstipendet (kr: 30.000,-) til NATFs samarbeidsprosjekt i Nepal.

I teatersport duellerer lagene om hvem som best kan improvisere på scenen. Dette er en konkurranse hvor publikum tar en aktiv del i hva som skal fremføres gjennom å foreslå tema, sted osv., for sketsjene som blir fremvist.

På de øvrige plassene kom:
2.plass: «IMPROshmimpro» fra Midt-Norge: Martin Bergland, Andreas Aass Engstrøm, Line Figenschou, Ole Leirvik.
3.plass: «Improella De Ville» fra Sør-Norge: Thor Olav Ahnger, Anne Mette Jacob, Maria Karine Tandberg, Eivind Ilje Tveit.

Årets hoveddommer: Simen Hovd
Meddommere: Yngvar Skuland og Magnus K. Eriksen.
Konferansier: Andreas Tønnesland.
Kapellmester: Håvard Gjessum Antonsen
Hepp: Christina Strøm.