Er det ditt navn som skal stå på denne?

September begynner å nærme seg og vi holder på å trekke i de siste trådene for å få spikret det fullstendige programmet for de 24. Teaterdagene på Lillehammer helgen 20. – 22. september.

Kursene begynner nå å fylle seg opp, og her skulle det være noe for enhver smak både for de på og bak scenen.
For å sikre deg plass på ditt favorittkurs er det smart å melde seg på så kjapt som mulig.

Kanskje er det noen barne- og ungdomsteatergrupper der som trenger rekrutering til nye instruktører, eller noen ønsker å starte opp en barneteatergruppe? Da anbefaler vi kurs i Barneteaterledelse

Noen jobber jo også bak scenen, og dette er viktige folk som også trenger faglig påfyll og nye ideer.
Noen sminker skuespillerne, mens andre syr kostymer. Hva med kurs i Teatersminke eller Kostyme/redesign?

Kanskje det er noen som holder på med historiske spel og utendørsteater som trenger litt ny og opplysende kunnskap om hvordan organisere slikt, og noen treger å tilegne seg kunnskap om hvordan slåss slik at det ser ekte ut, uten å skade seg selv eller motstanderen.
Kanskje kurs i Spel og friluftsteater eller Scenekamp kunne være en god idé?

Noen skal kanskje på audition for å skaffe seg en rolle på et teater eller i en TV-produksjon eller på et teater. Eller rett og lett vil lære mer om monolog, finne karakteren i egen rolle samt å lære og takle eventuelle scenenerver.
Da kan Monologkurset være et superbra alternativ.

Eller dere trenger å bli tryggere på hverandre, skape mer samhørighet i gruppa, lære å ta ting på sparket og øve på å improvisere.
Meld dere på Improvisasjonskurs eller Klovnens Visdom 

Bor det en liten komiker i deg eller du holder på med revy?
Masse gode tips og mye å lære på kurset i Standup/Humor/Fremføring

Eller kanskje du er i det «burleske hjørnet» samt elsker dans og mote?
Da er Vogue kurset for deg. Her handler det om det individuelle, stolthet, selvtillit og det å ta plass. Janteloven glemmer vi denne helga (og egentlig for alltid), for her er du fri til å være akkurat den du er eller drømmer om å være.

Det går også an å være såkalt Vrimler. Da går du ikke på kurs, men som vil få med seg alt det andre som skjer. Mye sosialt samvær, forestillinger og seminar, og felles måltider. Du er fri til å kose deg uten forpliktelser, og samtidig oppleve Teaterdagene og teatrets magiske evne til å berike ditt indre.

Se mer utdypende informasjon om kursene, programmet og forestillingene med mer på www.teaterdagene.no

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG OG LÆRERIK TEATERHELG PÅ LILLEHAMMER.