Å lage Revy er gøy – men hvordan kan man gjøre det gode man har enda bedre?

Andreas Gregersen kommer til Teaterdagene 2018 for å holde Revykurs. Han kommer fra Frogner i Sørum, der han i mange år har vært aktiv i revy- og teatermiljøet. Han har lang fartstid på revyscenen, både som skuespiller, instruktør og altmuligmann. Han er utdannet i Drama og teater fra NTNU i Trondheim, har nå base i Oslo, men jobber som instruktør og tekstforfatter for revy- og teatergrupper over hele landet. Han har dessuten vunnet flere priser under NM i revy på Høylandet, både som skuespiller og tekstforfatter.

Vi vil se nærmere på hvordan man kan trigge kreativitet, og utvikle en revyproduksjon videre fra enten tydelige ideer, eller ingenting. Dette er et kurs i kreativ produksjon av revy, fra idé til formidling på scenen. Kurset passer for deg som har lyst til å skrive, lage og spille i revy, enten du er nybegynner, eller dreven både på og av scenen.

Har du tekster og ideer du ønsker å videreutvikle, må du gjerne ta dette med for videreutvikling under kurset. Men det er ikke noe krav. Kursdeltakere må ha med skrivesaker (penn/papir eller PC), og bevegelige klær er anbefalt.»

Kurset er et samarbeid med Norsk Revyfaglig Senter