for teaterdageneVæret blir nesten helt topp, og regnet vil i hvert fall utebli (melder yr). Bannerne er på plass, og generalsekretær Helen og prosjekmedarbeider Rune har sommerfugler i magen! 

For 19. gang ønsker NATF hjertelig velkommen til Teaterdagene på Lillehammer – og i morgen, fredag, braker det løs!  NATF er svært stolte av de kursene som tilbys.
-Variasjon og kvalitet er det vi er ute etter når vi setter sammen kursrekkene – og vi mener selv at det burde være noe for enhver smak også i år, sier Helen Hansen. – Fra barneteaterledelse til repetisjon- steknikk, vokaltrening til kurs i politisk teater, redesign/kostyme og selvsagt teatersminke. Vi er sikre på at DU finner din favoritt og ser frem til å ønske deg velkommen. Her gjelder førstemann til mølla – så hvis du vil sikre deg plass anbefaler vi at du melder deg på så raskt som mulig.

Nytt for året er at vi holder kursene våre på Lillehammer læringssenter!

Vi har plukket ut en riktig godbit for deg som deltar i år. Finagel Felespiller er en løssluppen forestilling med én skuespiller, en amerikakoffert og to dukker. Kritikerrost forestilling som passer barn og voksne i alle aldre – vi møter Geir Robsrud som dukkefører.

Tradisjonen tro er det også i år duket for NM i TeatersportTM. Deltakere fra hele landet kommer for en vennskapelig dyst i humor og improvisasjon. Du vil garantert få trimmet lattermusklene.