Nå er det igjen på tide å søke momskompensasjon!

Alle våre medlemslag, som er registrert i Frivillighetsregisteret og som har frivillig virksomhet som ikke er fortjenestebasert, kan søke momskompensasjon gjennom NATF.
NATF søker på vegne av alle sine medlemslag og tar seg av formalitetene som en service for medlemmene. NATF har valgt forenklet modell som betyr at en viss prosent av momsutgiftene vil bli refundert. Her finner du Lottstift sin informasjon om forenklet modell.

Dersom ditt medlemslag ønsker å søke momskompensasjon for regnskapsåret 2019 sender du inn søknadsskjema og revidert regnskap for 2019. Grunnlaget det søkes momskompensasjon for er teaterlagets totale driftskostnader.

Søknadsfristen er 30. juni og NATF mottar momskompensasjonen fra Lotteri- og Stiftelsestilsynet i desember. Momskompensasjonen utbetales uavkortet til medlemslagene så snart NATF mottar pengene.

For regnskapsåret 2018 var det 53 av NATF sine medlemslag som søkte om momskompensasjon og det ble utbetalt kr. 2 577 369,- i kompensasjon til disse. I år håper vi det er enda flere som vil benytte seg av ordningen.

Informasjon om MVA ordningen

Søknadsskjema – Momskompensasjon til medlemslag i Norsk Amatørteaterforbund[27576]

B4-Eigenerkleringsskjema-for-aksjeselskap-NN-m-felt