Deprecated: Optional parameter $post_types declared before required parameter $location is implicitly treated as a required parameter in /dom23008/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3783

Deprecated: Creation of dynamic property Pagely_CDNLinksRewriterWordpress::$blogDir is deprecated in /dom23008/wp-content/mu-plugins/pagely-cdn/library.php on line 514
Nye arenaer: Besøksgård søker amatørteater - Norsk Amatørteaterforbund

Barn som eventyrformidlere etterlyses. (Illustrasjonsbilde)

Dette kan være et tips til teatergrupper, og det kan være tips til offentlige og private virksomheter og institusjoner. Nå som koronarestriksjonen er lettet på, kan det være på tide å skape noen nye arenaer for amatørteateret!

Hva med en institusjon, en arbeidsplass – eller en besøksgård? Tipset går til hele landet – så da gjenstår at noen snakker sammen!

Nettopp en besøksgård i Oslo er det som nå jakter teatergrupper i Oslo-området. Norsk Amatørteaterforbund har fått en henvendelse fra Nordre Lindeberg gård som ønsker å tilby flere gratisarrangement for menneskene som bor i Oslo. De er i ferd med å begynne å lage i stand en Eventyrskog og fokusere litt mer på eventyr fremover.

Vi tar med denne henvendelse også for å inspirere til dialoger om hvor stykker kan settes opp.

Men helt konkret: er det noen av våre teatergrupper i Oslo/Viken området som har lyst til å dra til Nordre Lindeberg gård og fremføre en eller annen form for eventyrteater spesielt rettet mot barn?
Kanskje har dere allerede noe slikt i deres repertoar som kunne egnet seg? Hvis dette er interessant, ta direkte kontakt med formidler Ylva Nordbø ved Nordre Lindeberg gård for mer informasjon.
Tlf.: 457 30 151, eller på e-post: ylva.nordbo@bym.oslo.kommune.no