Her er noen av tilbakemeldingene vi fikk fra deltakerne på Teaterdagene 2018:

Positivt og lærerikt miljø, God mat, Gode kurslokaler, God stemning, FLOTT!, Kjempegøy, Forestillingene som ble vist var veldig fine og stod i samhørighet med alt, Godt opplegg, Feil Teater var helt rå!, Hyggelige mennesker, Oversiktlig arrangement, Dag Sørås var fantastisk, med mange gode innspill, Veldig interessant, Like bra som alltid, Bra med StandUp, Flott at det skje noe hele tiden, Alle forestillingene var veldig bra, Flott arrangement, Blir godt ivaretatt som deltaker av arrangør, God variasjon i kurstilbudet, Kult arrangement, Kjempebra opplegg, kommer utvilsomt tilbake, Bra velkomstarrangement, Gøy at det var høytidelig og lekent på samme tid, NM Teatersport – veldig bra!

Sett av helgen 20. – 22. september 2019 allerede nå!

Tema for Teaterdagene 2018 var Elefanten i rommet. Her kunne alle skrive «sin elefant» på en post-it lapp, og kanskje blir bidragene til «noe» på Teaterdagene 2019.

 

Glenn Friborg bidro med musikalske innslag under åpningen i Kulturhuset Banken og under avslutnings forestillingen på Tyrilisenteret.

Årets Bøhrre ble tildelt Tom Styve. Tom, som mange profesjonelle skuespillere, startet sin karriere i amatørteater og jobber nå som profesjonell skuespiller i Teater Innlandet. Hør Tom fortelle om sitt forhold til teater her.

Årets avslutnings forestilling var ved Vardeteatret som viste forestillingen «Fengselsfuglene hjelp jeg er fri – fri til hva?». For mer informasjon om Vardeteateret, ta kontakt med kunstnerisk leder på Vardeteatret på epost jo@vardeteatret.no

Teatersjef ved Nationatheatret Hanne Tømta åpnet Teaterdagene 2018.

 

 

 

 

Harald Impro vant årets NM Teatersport™ knepent foran ImproOperatørene med Bergen ImproBattle på tredjeplass.