Deprecated: Optional parameter $post_types declared before required parameter $location is implicitly treated as a required parameter in /dom23008/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3783

Deprecated: Creation of dynamic property Pagely_CDNLinksRewriterWordpress::$blogDir is deprecated in /dom23008/wp-content/mu-plugins/pagely-cdn/library.php on line 514
Til inspirasjon: Her er 13 nye aktiviteter! - Norsk Amatørteaterforbund
Fantefølge julber for seg selv - og vi jubler for dem. (Fra deres Facebook-konto)

Fantefølge julber for seg selv – og vi jubler for dem. (Fra deres Facebook-konto)

Det kan være inspirerende å se hva andre grupper arbeider med. Nå har vi akkurat oppdatert spalten for medlemsaktiviteter med 13 nye produksjoner.

Ved å skumme gjennom spalten, finner vi fort ut at det nå går mot slutt for høstrevyene, mens juleoppsetninger ligger i startgropa. Fantefølge er eksempel på ei gruppe som legger lista høyt når det gjelder å underholde små og store barn fram mot jul med flere typer arrangement – og de gjør det på en ny arena.

Ellers er det også mange andre barne- og ungdomsteatergrupper som har det travel for tida. En liten digresjon hentet fra nettsida til Teaterkråkene i Moss: Hvis noen ønsker å leie en fjernstyrt Pinoccio-nese, har de en. I Moss har de for øvrig Billy Elliot-regissør og koreograf Linn Olsen til å sette opp Peter Pan (se egen sak).

Studentteatrene er også kommet godt i gang i semesteret. Visste du at et av dem faktisk har allmøte for å beslutte hva som skal settes opp neste år? Er det slik hos dere – eller er det noen ildsjeler som tar fatt?