418 50 555 natf@natf.no

Barnekurs

I år har vi gleden av å tilby tre ulike kurs for barn i alderen 10-16 (-/+) år. Disse kursene kan være en fin måte å bli kjent med andre likesinnede på, lære noe nytt eller rett og slett bare ha det gøy! Det er begrenset med plasser, så her gjelder det å være kjapp med å melde seg på.

Dette inngår i deltakeravgiften:
7 timer med profesjonell kursholder, lunsj, forestilling på Sigrid Undsets Plass, åpningsforestilling fredag 18.september og avslutningsforestilling søndag 20.september.

Kurs

IMPROTEATER

Caroline Johansen
Caroline er improvisatør/skuespiller på Det Andre Teatret og har erfaring med å holde improkurs for barn og ungdom gjennom satsningene «Barnelørdag» og «Teenage Lovesongs» på Det Andre Teatret. Hun har vunnet både gull og sølv i NM i Teatersport, turnert Norge rundt med Isenkramteatret og forestillingen «Du er død Mrs. Conway» hun er også en del av Podcasten «Kort Applaus» sammen med Kristin Jess Rodin hvor de to inviterer gjester inn for å improvisere med de.

Caroline har som mål å lære bort samarbeid, lekenhet og viljen til å jobbe sammen for å oppnå magiske impro-øyeblikk. I kurset kan man forvente seg å bli kasta uti alt fra de klassiske bli kjent lekene til det sceniske og improtekniske arbeidet. Gøy blir det uansett, og en ypperlig mulighet for å notere seg ned litt lærdom også.

Sted: Hammartun Skole, lørdag 19.september
Tid: kl.09:00-18:00 (inkl. pauser og lunsj)

SKUESPILLERTEKNIKK

arturo

Skuespillerteknikk for barn er et kurs hvor man gjennom lek og ulike øvelser introduseres for grunnleggende prinsipper for skuespillerarbeid. Fokuset vil være på formidling, ekspressivitet, og karakterutvikling. Kurset har en lekende atmosfære hvor barna, gjennom veiledning og samarbeid, får muligheten til å utvikle små scener og egne karakterer. Dette er et kurs for barn som liker teater, men man trenger ikke å ha erfaring fra teaterarbeid for å delta på kurset.

Kursholder Arturo Tovar Lopez

Sted: Hammartun Skole, lørdag 19.september
Tid: Kl.09:00-18:00 (inkl. pauser og lunsj)

SIRKUS MED STELLA POLARIS

stella polaris gjøglerkurs

I en leken og nysgjerrig atmosfære bruker vi enkle gjøglerferdigheter for knytte deltagerne sammen. Arbeidet åpner opp bevisstheten om hverandres muligheter, både i lek med barn og som mennesker.

STELLA POLARIS har utarbeidet en metodisk ’ABC’ for opplæring i gjøglerferdigheter som gir alle en følelse av mestring fra første leksjon. Som mål og avslutning på kurset lages en elevpresentasjon. Dette er en viktig motiveringsfaktor og bidrar til det samarbeidet og felleskapsfølelsen som er viktig for prosessen.

Det kan inneholde alle former for gjøglerferdigheter; sjonglering, styltedans, akrobatikk, line, trapes, pyramider, flagg- og stokkearbeid og så videre.

Sted: Hammartun Skole, lørdag 19.september
Tid: Kl.09:00-18:00 (inkl. pauser og lunsj)

[ESPRESSO_TICKET_SELECTOR event_id=’212′]

PROGRAM

Lørdag 19.september
09:00    Kursene starter
12:00    Lunsjpause og forestilling på Sigrid Undsets Plass
14:00    Kursene fortsetter
18:00    Kurs slutt + evaluering

Share This